Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sausainiai „Gėlytės“
AUTORIUS:
Klaudija
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
80 gramų margarino
šiek tiek persikų
šiek tiek slyvų
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
500 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
0.75 stiklinės grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kvietiniai miltai sumaišomi su cukraus pudra, druska ir kepimo milteliais. Kiaušiniai išplakami, sumaišomi su margarinu ir grietine. Sausi ingredientai sumaišomi su skysčių mišiniu. Gerai išminkome tešlą. Paliekame valandai laiko šaldytuve.

Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame sausainius. Dedame slyvą ar persiką ir sulipdome.

Kepama 20 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių temperatūroje.

Sausainiai „Gėlytės“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kvietiniai miltai sumaišomi su cukraus pudra, druska ir kepimo milteliais. Kiaušiniai išplakami, sumaišomi su margarinu ir grietine. Sausi ingredientai sumaišomi su skysčių mišiniu. Gerai išminkome tešlą. Paliekame valandai laiko šaldytuve.

Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame sausainius. Dedame slyvą ar persiką ir sulipdome.

Kepama 20 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Klaudija

Komentarai


Daugiau receptų