Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sausainiai su varške ir cinamonu
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Karštą vasaros dieną skanu atsigerti šalto pieno su šiais sausainukais. Karštą vasaros dieną skanu atsigerti šalto pieno su šiais sausainukais. Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų varškės
250 gramų miltai
200 gramų sviesto
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės vanilinio cukraus
2 valgomieji šaukštai cinamono
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).
2.
Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.
3.
Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
4.
Su stikline išspaudžiame apskritimus.
5.
Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.
6.
Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.
7.
Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.
8.
Atvėsiname. Skanaus :)

Sausainiai su varške ir cinamonu

Recepto autorius: Karštą vasaros dieną skanu atsigerti šalto pieno su šiais sausainukais. Milda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame persijotus miltus ir kepimo miltelius (miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų).

  2. Minkome tešlą. Baigus minkyti dedame 1 valandai į šaldytuvą.

  3. Atvėsusią tešlą padaliname į keturias dalis ir iškočiojame kuo plonesnį lakštą.

  4. Su stikline išspaudžiame apskritimus.

  5. Abi apskritimo puses išvoliojame cinamoniniame cukruje ir sulankstome du kartus per pusę.

  6. Sausainį dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti ir dar kartą išvoliojame cinamonineme cukruje.

  7. Kepame 180°C orkaitėje apie 20 minučių, arba kol gražiai paruduoja.

  8. Atvėsiname. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų