Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sausainių, grietinėlės sūrio ir braškių putėsių desertas
AUTORIUS:
Julija
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas krakmolo (bulvių)
120 gramų sausainių
350 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
350 gramų sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sudėkite į maišelį ir sugrūskite.
Grietinėlės sūrį sumaišykite su cukraus pudra (cukraus pudros dėkite pagal tai, kokio saldumo deserto norite).
Braškes sutrinkite su blenderiu ir sudėkite į puodą.
Puodą su braškėmis užkaiskite, sudėkite cukrų bei bulvių krakmolą ir, nuolat maišant, kaitinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
Braškių masei sutirštėjus, nukelkite ją nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Paeiliui, sluoksniais dėkite į taures grūstus sausainius, grietinėlės sūrį bei braškių masę.
Viską atšaldykite ir patiekite.
Galite papuošti sausainiais ir braškių puselėmis.
Skanaus!!!

Sausainių, grietinėlės sūrio ir braškių putėsių desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sausainius sudėkite į maišelį ir sugrūskite.
Grietinėlės sūrį sumaišykite su cukraus pudra (cukraus pudros dėkite pagal tai, kokio saldumo deserto norite).
Braškes sutrinkite su blenderiu ir sudėkite į puodą.
Puodą su braškėmis užkaiskite, sudėkite cukrų bei bulvių krakmolą ir, nuolat maišant, kaitinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
Braškių masei sutirštėjus, nukelkite ją nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Paeiliui, sluoksniais dėkite į taures grūstus sausainius, grietinėlės sūrį bei braškių masę.
Viską atšaldykite ir patiekite.
Galite papuošti sausainiais ir braškių puselėmis.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų