Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sausainiukai "Sraigės"
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai sūrelio (varškės, saldūs)
šiek tiek sodos (nugesinta actu, ant peilio galiuko)
2 stiklinės kvietinių miltų
Tešlai:
200 gramų margarino
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
Pertepimui:
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
1 stiklinė cukraus
šiek tiek aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškės sūrelius ištrinkite su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus, sodą ir išminkykite tešlą.
Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
2.
Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus.
Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis.
3.
Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Sausainiukai "Sraigės"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Tešlai: Pertepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškės sūrelius ištrinkite su kiaušinių tryniais, sudėkite sutarkuotą margariną, suberkite miltus, sodą ir išminkykite tešlą.
    Tešla neturi būti per daug kieta. Kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.

  2. Pertepimui baltymus gerai išplakite su cukrumi iki standžių putų. Iš tešlos iškočiokite lakštus.
    Juos sutepkite išplaktais baltymais su cukrumi, pabarstykite aguonomis.

  3. Lakštus susukite, supjaustykite riekelėmis. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų