Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sausainiukai su riešutų ir razinų įdaru
AUTORIUS:
Elija
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tešlai)
50 gramų cukraus (įdarui)
60 gramų cukraus (tešlai)
1 vienetas kiaušinių (baltymai, įdarui)
1 vienetas kiaušinių (tešlai)
250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (įdarui)
125 gramai sviesto (tešlai)
50 gramų razinų (įdarui)
100 gramų riešutų (įdarui)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Tešlai skirtus produktus sudėkite į didelį dubenį ir išminkykite.
Palaikykite tešlą šaldytuvą 1 valandą.
Po to iškočiokite tešlą iki 3 mm storio.
Su stikline ar kita apvalia forma išspauskite iš tešlos rutuliukus.
Ant kiekvieno „blyno“ dėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad įdaras neiškristų.
Įdaras: smulkinti riešutai ir razinos, sumaišytos su cukrumi, apelsinų sultimis ir kiaušinio baltymu, išplaktu iki putų.
Kepkite 15 minučių 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje.

Sausainiukai su riešutų ir razinų įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlai skirtus produktus sudėkite į didelį dubenį ir išminkykite.
Palaikykite tešlą šaldytuvą 1 valandą.
Po to iškočiokite tešlą iki 3 mm storio.
Su stikline ar kita apvalia forma išspauskite iš tešlos rutuliukus.
Ant kiekvieno „blyno“ dėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad įdaras neiškristų.
Įdaras: smulkinti riešutai ir razinos, sumaišytos su cukrumi, apelsinų sultimis ir kiaušinio baltymu, išplaktu iki putų.
Kepkite 15 minučių 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje.

Receptą atsiuntė Elija

Komentarai


Daugiau receptų