Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Selga sausainių pyragas
AUTORIUS:
Reda
Porcijų skaičius: 8
Autorius apie receptą: Pyragas labai lengvai pagaminamas ir labai greitai suvalgomas. Pyragas labai lengvai pagaminamas ir labai greitai suvalgomas. Reda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 pakeliai sausainių
200 gramų sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
1 skardinė kondensuoto pieno
šiek tiek migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Sausainius sutrupinti ir sudėti į kepimo formą. Lydytą sviestą sumaišyti su grietine ir kondensuotu pienu. Viską užpilti ant sausainių.
2.
Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes. Ant viršaus pabarstyti migdolų drožlių.
3.
Į pyrago vidų galite pridėti mėgstamų džiovintų vaisių ar sėklų.

Selga sausainių pyragas

Recepto autorius: Pyragas labai lengvai pagaminamas ir labai greitai suvalgomas. Reda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sausainius sutrupinti ir sudėti į kepimo formą. Lydytą sviestą sumaišyti su grietine ir kondensuotu pienu. Viską užpilti ant sausainių.

  2. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes. Ant viršaus pabarstyti migdolų drožlių.

  3. Į pyrago vidų galite pridėti mėgstamų džiovintų vaisių ar sėklų.

Receptą atsiuntė Reda

Komentarai


Daugiau receptų