
Senoviniai vafliai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukraus |
5 vienetai | kiaušinių |
1 stiklinė | kvietinių miltų |
200 gramų | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, suberti miltus ir gerai išsukti. Kepti vaflinėje, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Senoviniai vafliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Sviestas, 200 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, suberti miltus ir gerai išsukti. Kepti vaflinėje, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (22)
kepu buna traskus ir labai skanus,bet sekancia diena buna minksti.Kodel suminksteja?gal galite pasakyti,gal but kas zinot?
ismok kept man gavosi geri ir dziaugiosi ismok
Aš kepu vafliukus tik aš pilu porai arbatinių šaukšteliu šnapso jis duoda traskumo,jau senai keli aš vafliukus pagal ši receptą kur parašytas....
Receptas - klasika. Kad traškumą išlaikyt ir kt dieną reikia dar pieno 1/2 stiklinės, krakmolo 1-2 vš užtenka. Miltų daugiau nei 1 stiklinė , jei pieno pilat.
lb lb lb skanūūūūs !!!Ačiū ;)
Nieko nesigavo tik produktus sugadinau ir savo laika sugaisau :-(
Iskepk
:(
kepiau tikrai skanu a:*
KANU ;)