Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Senoviniai vafliai
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
200 gramų margarino
6 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakame.
Tada išlydome mikrobangų krosnelėje margariną ir supilame jį į kiaušinių ir cukraus masę.
Į tą pačią masę suberiame miltus.
Viską gerai išmaišome.
Gautą tešlą pilame į vaflinę ir kepame, kol vafliai įgauna auksinę spalvą.
Skanu tiek šilti, tiek šalti.
Skanaus.

Senoviniai vafliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakame.
Tada išlydome mikrobangų krosnelėje margariną ir supilame jį į kiaušinių ir cukraus masę.
Į tą pačią masę suberiame miltus.
Viską gerai išmaišome.
Gautą tešlą pilame į vaflinę ir kepame, kol vafliai įgauna auksinę spalvą.
Skanu tiek šilti, tiek šalti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (63)


  • Lina 2021-10-15 18:55

    Man skanu


  • Laima 2017-06-24 21:38

    Sveiki,tarybinių laikų receptas ir pats paprasčiausias ir labai skanūs vafliai.200g sviesto,5 šaukštai cukraus,5-miltu ir 5 kiaušiniai(kaimiški).Vanilės šaukštelis nepamaišys.Išlydytą sviestą dėti į sumaišytus produktus.Nereikia atskirti net kiaušinių!Greita,paprasta ir skanu.Lengva atsiminti receptą. Skanaus!


  • VioletaC 2016-07-03 23:11

    tikrai geri


  • erika 2016-01-09 23:32

    Puiku,gavosi labai skanus vafliai!aciu uz recepta.


  • dange 2015-05-02 13:14

    turiu klausyma, ar deti tik trynius ? nes jeigu su baltymais kartu bus kieti...


  • rimantas 2015-05-02 12:56

    na ka ir as einu gamint


  • Roma 2015-04-23 17:30

    TO Briedziantis triedis

    Ryt reikės važiuot į Graikiją atsivežt aliejaus... Ten juk skanesnis...


  • Briedziantis triedis 2015-03-25 08:04

    3-25 08:00
    Keista kad visi naudoja margarina, kam nuodytis? As naudoju arba sviesta arba pilu alyvuogiu alieju, bet sitas kur lt, tai keisto prieskonio, todel parsivezem is Graikijos, skanaus


  • marta 2015-03-19 14:35

    labai skanu kad dauk gautusi reikia 2porcia daryti


  • anonimas 2015-03-07 13:46

    o kiek vnt. vafliu mazdaug iseina?


Daugiau receptų