Stambia trintuve sutarkuojame didelį svogūną.
Imame po 250 g bet kokios paukštienos (gali būti ir sumedžiotas laukinis paukštis) bei kiaulienos filė, supjaustome plonais gabalėliais ir sumaišome su susmulkinta šonine, svogūnu, pipirais, gvazdikėliais bei druska.
Į pasigamintą įdarą suberiame susmulkintus ledukus ir įdarome iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išverdame pasūdytame, verdančiame vandenyje ir iškart patiekiame.
Patiekti galima su mėsos sultiniu arba sviesto, citrinų sulčių ir pomidorų tyrės padažu.
Skanaus.

„Sibiro koldūnai“
INGREDIENTAI:
šiek tiek | gvazdikėlių (malti) |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
1 vienetas | svogūnų |
250 gramų | kiaulienos (filė) |
250 gramų | vištos filė (ar kitokia paukštiena) |
2 valgomieji šaukštai | ledukų (smulkinti) |
100 gramų | kiaulės šoninės |
šiek tiek | druskos |
350 gramų | tešlos (koldūnams) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
„Sibiro koldūnai“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Gvazdikėliai, malti
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, filė, 250 gramų
- Vištienos filė, ar kitokia paukštiena, 250 gramų
- Ledukai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos šoninė, 100 gramų
- Druska
- Tešla, koldūnams, 350 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Stambia trintuve sutarkuojame didelį svogūną.
Imame po 250 g bet kokios paukštienos (gali būti ir sumedžiotas laukinis paukštis) bei kiaulienos filė, supjaustome plonais gabalėliais ir sumaišome su susmulkinta šonine, svogūnu, pipirais, gvazdikėliais bei druska.
Į pasigamintą įdarą suberiame susmulkintus ledukus ir įdarome iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išverdame pasūdytame, verdančiame vandenyje ir iškart patiekiame.
Patiekti galima su mėsos sultiniu arba sviesto, citrinų sulčių ir pomidorų tyrės padažu.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai