Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sičuano kiauliena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- tai patiekalą padarysite unikalesnį, bet tam puikiai tinka ir paprastas baltasis vynas. Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- tai patiekalą padarysite unikalesnį, bet tam puikiai tinka ir paprastas baltasis vynas. Vietoje aitriosios paprikos miltelių galite naudoti Sičuano pipirus, tiks tiek marinuoti, tiek džiovinti, jie suteiktų patiekalui daugiau aštrumo, bet jų neturint gerai tiks ir aitriosios paprikos milteliai. Patiekalą galima patiekti su ryžiais ir apibarstyti laiškiniais svogūnais. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kiaulienos
1 vienetas žaliosios paprikos
1 vienetas raudonosios paprikos
0.5 stiklinės vištienos sultinys
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai krakmolo
2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
4 skiltelės česnakų
2 arbatiniai šaukšteliai padažo (Šriracha )
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
Kepimui:
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir įtrinti druska bei aitriosios paprikos milteliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti mėsą.
2.
Dėti smulkintą česnaką, imbierą, supjaustytas paprikas ir pakepinti kelias minutes.
3.
Dubenėlyje sumaišyti sojų padažą, cukrų, krakmolą, vyną ir vištienos sultinį. Supilti pagamintą padažą į keptuvę su mėsa ir daržovėmis. Dar pakepti 3 min. Pagardinti Šriracha padažu.

Sičuano kiauliena

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- tai patiekalą padarysite unikalesnį, bet tam puikiai tinka ir paprastas baltasis vynas. ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir įtrinti druska bei aitriosios paprikos milteliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iškepti mėsą.

  2. Dėti smulkintą česnaką, imbierą, supjaustytas paprikas ir pakepinti kelias minutes.

  3. Dubenėlyje sumaišyti sojų padažą, cukrų, krakmolą, vyną ir vištienos sultinį. Supilti pagamintą padažą į keptuvę su mėsa ir daržovėmis. Dar pakepti 3 min. Pagardinti Šriracha padažu.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų