Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Silkė ,,kaimiškai''
AUTORIUS:
Daniel
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų silkių (ZIGMO)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų (didelis)
2 valgomieji šaukštai kečupo
2 vienetai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkė papjaustyti norimais gabaliukais,ir išdėti ant ko jus ja padosite.
2.
Morkas sutarkoti,svogūnus supjaustyti kubeliais.
3.
Morkas ir svogūnus kepti ko iškeps,įdėtį ketčiupą ir troškinti dar 2-3 minutės.
4.
Tarp silkės išdėti pomidorus papjaustytus apvaliai,ir dar per pusę.
Iš šono išdėti keptas daržovės ir papuošti krapais arba petražolėm.

Iškeptas daržovės išdėti gražai ant silkės,pabarstyti krapais.

Puiki užkandėlė Kūčių stalui,mūsų šeimos tradicinis patiekalas :)

Skanaus :)

Silkė ,,kaimiškai''

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Silkė papjaustyti norimais gabaliukais,ir išdėti ant ko jus ja padosite.

  2. Morkas sutarkoti,svogūnus supjaustyti kubeliais.

  3. Morkas ir svogūnus kepti ko iškeps,įdėtį ketčiupą ir troškinti dar 2-3 minutės.

  4. Tarp silkės išdėti pomidorus papjaustytus apvaliai,ir dar per pusę.
    Iš šono išdėti keptas daržovės ir papuošti krapais arba petražolėm.

    Iškeptas daržovės išdėti gražai ant silkės,pabarstyti krapais.

    Puiki užkandėlė Kūčių stalui,mūsų šeimos tradicinis patiekalas :)

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Daniel

Komentarai (4)


  • Nesvarbu 2017-12-22 22:48

    “Padosite, sutarkoti, gražai.....” gal pirma išmokite rašyti prieš bendrindami receptus.


  • Karolina 2017-07-25 11:29

    Labai nustebau pamačiusi savo patiekalo nuotrauką su kiek kitokiu receptu nei dariau pati.:)
    Aš pakepinu morką ir svogūną, tada atvėsinu, dedu šiek tiek pomidorų pastos ar padažo, šiek tiek majonezo ir pagal skonį druskos bei pipirų.:)


  • Gaspadine 2015-03-30 21:44

    brangiosios, kodėl rašote komentarus su šitokia gausybe klaidų, net skaityti nepatogu. :(


  • Agnė 2014-12-17 22:55

    Man patiko,aš visada tik apkepu ir viskas,bet nekada ne troškinu ketčiupė,bet šiandien pabandžiau nes šiandien turiu svečių ir labai skani,netgi išėjau iš švečių,kad parašyti pagirimą :) Mano buvo prastenę,šita pošnesnę ir skanesnė,nes ketčiupas duoda toki rūgštuma saldūma,labai saknū :)


Daugiau receptų