Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Silkė su grietine
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų (skiltelė)
6 vienetai juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
4 vienetai silkių
2 valgomieji šaukštai acto
100 mililitrų baltojo vyno
125 gramai pieno
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (maltas)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės nuvalomos, perpjaunamos išilgai pusiau, 1—2 val. pamirkomos piene, po to gerai apsausinamos. Marinatui sumaišoma vynas ir vyno actas, suberiami svogūno ir česnako griežinėliai, pipirai ir druska. Viskas pavirinama. Į šį marinatą sudedamos silkės, įpilama truputį karšto vandens, kad skystis silkes apsemtų, ir viskas 7 min. pavirinama. Po to silkės išimamos, o likęs sultinys perkošiamas, ataušinamas ir pagardinamas tryniais, grietine, garstyčiomis bei čili pipirais. Silkės gautu padažu užpilamos ir šaltos paduodamos.

Silkė su grietine

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Silkės nuvalomos, perpjaunamos išilgai pusiau, 1—2 val. pamirkomos piene, po to gerai apsausinamos. Marinatui sumaišoma vynas ir vyno actas, suberiami svogūno ir česnako griežinėliai, pipirai ir druska. Viskas pavirinama. Į šį marinatą sudedamos silkės, įpilama truputį karšto vandens, kad skystis silkes apsemtų, ir viskas 7 min. pavirinama. Po to silkės išimamos, o likęs sultinys perkošiamas, ataušinamas ir pagardinamas tryniais, grietine, garstyčiomis bei čili pipirais. Silkės gautu padažu užpilamos ir šaltos paduodamos.

Komentarai (3)


  • uzdarytas ten kur isejimo nera! 2010-07-05 23:06

    bet koks negirdetas receptas


  • Patricija 2009-05-06 20:30

    mmm... :galvoju:


  • lily 2009-05-05 21:41

    :super: :-D :-D :super: :-) :-( ;-) gal ir skanu :-D


Daugiau receptų