Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
AUTORIUS:
ZIGMAS,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų zigmo klasikinės silkių filė
200 gramų zigmo šaltai rūkytos lašišos filė
100 gramų bulvių (virtos)
50 gramų morkų
100 gramų paprikų
100 gramų burokėlių
Kremui:
200 gramų morkų
100 gramų grietinėlės
100 gramų sviesto
šiek tiek druskos
Krapų majonezui:
2 vienetai kiaušinių (tryniai )
10 gramų vyno acto (balto)
100 gramų saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
Krienų majonezui:
20 gramų krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Kremo gamyba: morkos supjaustomos mažais kubeliais ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas, viskas sutrinama, pasūdoma.

Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama druska ir krapais.

Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.

Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kremui: Krapų majonezui: Krienų majonezui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kremo gamyba: morkos supjaustomos mažais kubeliais ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas, viskas sutrinama, pasūdoma.

Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama druska ir krapais.

Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.

Receptą atsiuntė ZIGMAS

Komentarai


Daugiau receptų