Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Silkės užkandėlė su pomidorų padažu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Gaminant pagal šį receptą, silkės reikės palaukti kelias dienas. Tikrai taip, gerai perskaitėte – kelias dienas. Taip yra dėl to, kad padažas turi pastovėti šaldytuve, Gaminant pagal šį receptą, silkės reikės palaukti kelias dienas. Tikrai taip, gerai perskaitėte – kelias dienas. Taip yra dėl to, kad padažas turi pastovėti šaldytuve, ingredientai turi susijungti tarpusavyje ir po to silkei reikia “susidraugauti“ su padažu. Silkės tikrai verta palaukti, nes skonis 10 balų - įtiks ir išrankiausiems gurmanams! (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai silkių filė
2 vienetai marinuotų agurkų (nedideli)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 valgomasis šaukštas krapų (susmulkinti, patiekiant)
Padažui:
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
1 valgomasis šaukštas cukraus (apytikriai)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (apytikriai)
1 valgomasis šaukštas actas 5% (šviesus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Padažui viename indelyje sumaišome cukrų, aliejų, pomidorų padažą ir pastą, actą. Indelį uždengiame ir laikome šaldytuve 2 dienas.
2.
Silkės file supjaustome juostelėmis, marinuotus agurkus mažais kubeliais, o svogūną pusžiedžiais.
3.
Silkės gabalėlius išdėliojame ant lėkštės, tolygiai uždedame svogūno pusžiedžius, apibarstome susmulkintu agurku ir užtepame padažu. Taip paruoštą silkę laikome šaldytuve parą arba pernakt.
4.
Prieš patiekiant, užbarstome krapais.

Silkės užkandėlė su pomidorų padažu

Recepto autorius: Gaminant pagal šį receptą, silkės reikės palaukti kelias dienas. Tikrai taip, gerai perskaitėte – kelias dienas. Taip yra dėl to, kad padažas turi pastovėti šaldytuve, ( ...daugiau ) Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Padažui viename indelyje sumaišome cukrų, aliejų, pomidorų padažą ir pastą, actą. Indelį uždengiame ir laikome šaldytuve 2 dienas.

  2. Silkės file supjaustome juostelėmis, marinuotus agurkus mažais kubeliais, o svogūną pusžiedžiais.

  3. Silkės gabalėlius išdėliojame ant lėkštės, tolygiai uždedame svogūno pusžiedžius, apibarstome susmulkintu agurku ir užtepame padažu. Taip paruoštą silkę laikome šaldytuve parą arba pernakt.

  4. Prieš patiekiant, užbarstome krapais.

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų