
Silkės užkandėlė su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | silkių filė | |
2 vienetai | marinuotų agurkų (nedideli) | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
1 valgomasis šaukštas | krapų (susmulkinti, patiekiant) | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažo | |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pastos | |
1 valgomasis šaukštas | cukraus (apytikriai) | |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus (apytikriai) | |
1 valgomasis šaukštas | actas 5% (šviesus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Padažui viename indelyje sumaišome cukrų, aliejų, pomidorų padažą ir pastą, actą. Indelį uždengiame ir laikome šaldytuve 2 dienas.
2.
Silkės file supjaustome juostelėmis, marinuotus agurkus mažais kubeliais, o svogūną pusžiedžiais.
3.
Silkės gabalėlius išdėliojame ant lėkštės, tolygiai uždedame svogūno pusžiedžius, apibarstome susmulkintu agurku ir užtepame padažu. Taip paruoštą silkę laikome šaldytuve parą arba pernakt.
4.
Prieš patiekiant, užbarstome krapais.
Silkės užkandėlė su pomidorų padažu
( )Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Silkių filė, 3 vienetai
- Marinuoti agurkai, nedideli, 2 vienetai
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Krapai, susmulkinti, patiekiant, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, apytikriai, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, apytikriai, 1 valgomasis šaukštas
- Actas 5%, šviesus, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Padažui viename indelyje sumaišome cukrų, aliejų, pomidorų padažą ir pastą, actą. Indelį uždengiame ir laikome šaldytuve 2 dienas.
Silkės file supjaustome juostelėmis, marinuotus agurkus mažais kubeliais, o svogūną pusžiedžiais.
Silkės gabalėlius išdėliojame ant lėkštės, tolygiai uždedame svogūno pusžiedžius, apibarstome susmulkintu agurku ir užtepame padažu. Taip paruoštą silkę laikome šaldytuve parą arba pernakt.
Prieš patiekiant, užbarstome krapais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai