
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo klasikinės silkių filė |
100 gramų | pupelių (raudonos) |
50 gramų | sparaginių pupelių |
100 gramų | pupelių (baltos, mini) |
100 gramų | grietinės |
30 gramų | kviečių (daiginti) |
20 gramų | laiškinių česnakų |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Atskiruose induose išverdamos raudonosios ir baltosios pupelės, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daigai, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės gražiai apskritimu sudedamos į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Prie šio patiekalo tinka keptos virtos bulvės su lupena.
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- ZIGMO Klasikinė silkių filė, 400 gramų
- Pupelės, raudonos, 100 gramų
- Šparaginės pupelės, 50 gramų
- Pupelės, baltos, mini, 100 gramų
- Grietinė, 100 gramų
- Kviečiai, daiginti, 30 gramų
- Laiškiniai česnakai, 20 gramų
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Atskiruose induose išverdamos raudonosios ir baltosios pupelės, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daigai, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės gražiai apskritimu sudedamos į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Prie šio patiekalo tinka keptos virtos bulvės su lupena.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai