Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Silkės vyniotinis su burokėliais ir kornišonais
AUTORIUS:
Natalija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų silkių filė
1 vienetas prancūziškas batonas
180 gramų sūris (tarkuotas)
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
10 vienetų kornišonų
1 vienetas burokėlių (virti)
50 gramų sviesto
šiek tiek malti juodieji pipirai
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Batonas išilgai įpjaunamas, išskobiama didžioji dalis jo minkštimo ir vidurys aptepamas sviestu.
2.
Virti kiaušiniai sutarkuojami ir sumaišomi su tarkuotu sūriu, majonezu, žalumynais bei druska (jei reikia).
Burokėlis sutarkuojamas ir sumaišomas su majonezu, druska bei pipirais.
Silkės filė supjaustoma nedideliais gabalėliais.
3.
Į batoną sudedama burokėlių masė, tuomet kiaušinių bei sūrio masė ir galiausiais sudedami kornišonai bei silkės gabaliukai.
Batonas suspaudžiamas, aprišamas juostele, kad neišsižiotų, ir paliekamas maždaug 30 min.
Tuomet nurišama virvelė ir supjaustomas batonas riekelėmis.
Skanaus.

Silkės vyniotinis su burokėliais ir kornišonais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Batonas išilgai įpjaunamas, išskobiama didžioji dalis jo minkštimo ir vidurys aptepamas sviestu.

  2. Virti kiaušiniai sutarkuojami ir sumaišomi su tarkuotu sūriu, majonezu, žalumynais bei druska (jei reikia).
    Burokėlis sutarkuojamas ir sumaišomas su majonezu, druska bei pipirais.
    Silkės filė supjaustoma nedideliais gabalėliais.

  3. Į batoną sudedama burokėlių masė, tuomet kiaušinių bei sūrio masė ir galiausiais sudedami kornišonai bei silkės gabaliukai.
    Batonas suspaudžiamas, aprišamas juostele, kad neišsižiotų, ir paliekamas maždaug 30 min.
    Tuomet nurišama virvelė ir supjaustomas batonas riekelėmis.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Natalija

Komentarai (3)


  • Kristina 2018-12-13 19:10

    Tai jus paziurekit kokie rusiski receptai


  • Gelija 2013-12-16 17:01

    Rekomenduoju ne rišti batoną,o susukti į maistinę plėvelę.


  • Kristija 2011-12-21 22:10

    geneali mintis (net ir sventiniam stalui) :super2:


Daugiau receptų