Marinatui užviriname vandenį su prieskoniais.
Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir morkas.
Pavirinus supilame actą.
Atšaldome.
Silkės filė patepame aliejumi, ant jos dedame marinate virtų morkų ir svogūnų, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Sudedame į gilų dubenėlį ir apipilame marinatu.
Skanaus.

Silkių filė suktinukai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus |
šiek tiek | gvazdikėlių |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
3 vienetai | laurų lapų (lapai) |
3 vienetai | morkų |
5 vienetai | svogūnų |
4 vienetai | silkių |
0.3 stiklinės | acto |
1.5 stiklinės | vandens |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkių filė suktinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Gvazdikėliai
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapai, 3 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 5 vienetai
- Silkė, 4 vienetai
- Actas, 1/3 stiklinės
- Vanduo, 1.5 stiklinės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Marinatui užviriname vandenį su prieskoniais.
Sudedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir morkas.
Pavirinus supilame actą.
Atšaldome.
Silkės filė patepame aliejumi, ant jos dedame marinate virtų morkų ir svogūnų, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Sudedame į gilų dubenėlį ir apipilame marinatu.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
viskas ,kaip ir gerai butu,bet kiek acto ipilti :-(
lb skaniai atrodo ir graziai ant stalo atrodo suktinukas :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: