Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Silpnai sūdyta lašiša
AUTORIUS:
Aidas
INGREDIENTAI:
šiek tiek lašišų (šviežia)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti.
Nuo lašišos nulupti odelę.
Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais.
Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos.
Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.

Silpnai sūdyta lašiša

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvį šiek tiek palaikyti šaldymo kameroje, kad būtų lengviau supjaustyti.
Nuo lašišos nulupti odelę.
Atsargiai supjaustyti žuvį plonais gabalais.
Indo dugną pabarstyti druska, po to dėti sluoksnį žuvies, ant žuvies berti sluoksnį druskos.
Ant vieno sluoksnio žuvies reikia maždaug 1 šaukšto druskos.

Receptą atsiuntė Aidas

Komentarai (1)


  • odeta 2011-03-11 09:52

    dar dedasi ir cukrus.labai skanu


Daugiau receptų