Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šiltos rudens salotos
AUTORIUS:
Migle
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai bulvių (virtos su lupena)
1 saujelė grybų
1 vienetas agurkų
2 vienetai ridikėlių
1 skiltelė česnakų
2 valgomieji šaukštai petražolių
šiek tiek garstyčių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek moliūgų ((sėklos) arba kanapių aliejus)
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Bulvės, supjaustyti griežinėliais ir pakepinti iki rusvos spalvos. Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis ir apkepti taip pat. Agurką ir ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti česnaką ir petražoles. Viską išmaišyti su garstyčiomis, aliejumi ir pagardinti druska, pipirais ir moliūgo sėklomis.

Skanaus.

Šiltos rudens salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulvės, supjaustyti griežinėliais ir pakepinti iki rusvos spalvos. Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis ir apkepti taip pat. Agurką ir ridikėlius supjaustyti griežinėliais, susmulkinti česnaką ir petražoles. Viską išmaišyti su garstyčiomis, aliejumi ir pagardinti druska, pipirais ir moliūgo sėklomis.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Migle

Komentarai (1)


  • Laima 2014-09-02 13:37

    Salotos ne i konkurso tema visai,pievagrybiai ne sezoniniai ir net ne visai tikri grybai,rudens grybai miske auga,ne inkubatoriuje:)


Daugiau receptų