Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Širdies formos tarta su vyšniomis
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
0.4 stiklinės cukraus pudros
0.25 stiklinės cukraus (rudasis)
0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
1 stiklinė vyšnių (trintos su cukrumi)
2 vienetai kiaušinių
0.75 stiklinės kvietinių miltų
4 arbatiniai šaukšteliai pieno
5 valgomieji šaukštai sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
Skanaus.

Širdies formos tarta su vyšniomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai


Daugiau receptų