Sviestą puode reikia ištirpinti. Po to į jį supilti kondensuotą pieną ir įdėti kakavos. Viską išmaišyti ir laikyti tol, kol pradės burbuliuoti. Tada šiek tiek atvėsinti, kol atvėsta pasiimkite atskira puodą ir ten sudėkite sausainius, sulaužytus. Užpilkite sulaužytus sausainius virinta mase ir išmaišykite. Sudėkite į maišelį, užriškite ir suspauskite norima forma. Dėkite į šaldiklį ir laikykite 30 min.
Skanaus!!! :)

Skaniausias naminis tinginys
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kakavos |
400 gramų | sausainių |
100 gramų | sviesto |
395 gramai | kondensuoto pieno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skaniausias naminis tinginys
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, 400 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kondensuotas pienas, 395 gramai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sviestą puode reikia ištirpinti. Po to į jį supilti kondensuotą pieną ir įdėti kakavos. Viską išmaišyti ir laikyti tol, kol pradės burbuliuoti. Tada šiek tiek atvėsinti, kol atvėsta pasiimkite atskira puodą ir ten sudėkite sausainius, sulaužytus. Užpilkite sulaužytus sausainius virinta mase ir išmaišykite. Sudėkite į maišelį, užriškite ir suspauskite norima forma. Dėkite į šaldiklį ir laikykite 30 min.
Skanaus!!! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (33)
Manau bus skanu! ;)
geras ir lengvas receptas.nuo vaikyst4sdariau.
As dedu tarp vafliu lakstu ir grazu ir gera paimt i rankas
Geras receptas,sviesto tiek ir reikia,ne per mažai.Aš dar dedu smulkintų riešutų ir razinu,galima dar supjuastytų džiovintų obuoliukų,Niam,niam.
Dėkoju už jūsų nuomones :)
Labai skanus :) tik patarčiau dėti ne į šaldiklį, o į šaldymo kamerą, o patiekiant dar apibarstyti kokoso drožlėmis ;)
ar ne per mazai 100g sviesto? jei deciau 200g netruktu saldumo?
as dar imaisau dziovintu vaisiu(pamirkintu rome),riesutu.....ir jau gaunasi visai kitas reikalas..... pabandykite. O kad koloringa,tai gi nevalgome kaip duonos...tai juk desertas-po truputi....skanaus
Žiauriai kaloringa... sausainiai(3pak. Selgos)+1v.š.kakavos+3v.š. cukraus+200g.grietinės (30-40riebumo). Skonis labai panašus(bet ne per saldu) ir ne toks nuodėmingas variantas :)
ar uztenka tiek sviesto kad sustingtu gerai? yra toks pats receptas tik sviesto du kart daugiau raso tai net nezinau ka bandyt :D