Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skaniausias sūrio pyragas su avietėmis
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Jeigu tu esi toks pat didelis sūrio pyrago mėgėjas kaip ir aš, tu privalai išbandyti šio sūrio pyrago receptą. Šis desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl tinka Jeigu tu esi toks pat didelis sūrio pyrago mėgėjas kaip ir aš, tu privalai išbandyti šio sūrio pyrago receptą. Šis desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl tinka kiekvienam šeimos nariui. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
250 gramų sausainių
100 gramų sviesto (lydyto)
100 gramų žemės riešutų (kepintų)
Įdarui:
500 gramų maskarponės sūrio
1 stiklinė aviečių džemo
150 gramų varškės
45 gramai želatinos
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
PYRAGO PAGRINDAS. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą mišinį sudėkite į formą. Kol ruošime kitus sluoksnius, formą padėkite į šaldytuvą.
2.
VIDURINIS SLUOKSNIS. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite mascarpone sūrį, varškę. Kad būtų lengviau plakti, įpilkite šiek tiek vandens. Į suplaktą masę įdėkite iš anksto paruoštos želatinos, viską gerai sumaišykite. Paruoštą masę sudėkite į formą ir 5 minutėms padėkite į šaldytuvą.
3.
VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Šiltą aviečių džemą sumaišykite su iš anksto paruoštą želatina. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų.

Skaniausias sūrio pyragas su avietėmis

Recepto autorius: Jeigu tu esi toks pat didelis sūrio pyrago mėgėjas kaip ir aš, tu privalai išbandyti šio sūrio pyrago receptą. Šis desertas yra lengvas ir ne per daug saldus, todėl tinka ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. PYRAGO PAGRINDAS. Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą mišinį sudėkite į formą. Kol ruošime kitus sluoksnius, formą padėkite į šaldytuvą.

  2. VIDURINIS SLUOKSNIS. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite mascarpone sūrį, varškę. Kad būtų lengviau plakti, įpilkite šiek tiek vandens. Į suplaktą masę įdėkite iš anksto paruoštos želatinos, viską gerai sumaišykite. Paruoštą masę sudėkite į formą ir 5 minutėms padėkite į šaldytuvą.

  3. VIRŠUTINIS SLUOKSNIS. Šiltą aviečių džemą sumaišykite su iš anksto paruoštą želatina. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner

Komentarai (4)


  • MyCulinaryCorner 2017-10-21 12:32

    Priklauso nuo uogienės, pagal poreikį. Na du šaukšteliai cukraus pudros tikrai nepakenks.


  • Danguole 2017-10-19 20:26

    O surio sluoksniui nereikia biski cukraus?


  • MyCulinaryCorner 2017-10-18 07:25

    Sūrio sluoksniui - 25g, o aviečių sluoksniui 20g.


  • Dalia 2017-10-17 20:56

    Kiek zelatinos sūrio sluoksniui, ir kiek aviečių sluoksniui?


Daugiau receptų