Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skaniausias visų laikų šokoladinis pyragas
AUTORIUS:
Greta
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
300 gramų šokoladas (juodas)
100 gramų sviesto
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
1 skardinė kondensuoto pieno ("Rududu")
100 gramų riešutų (mėgstami (aš naudojau migdolų drožles))
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą su sviestu ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Sudėti cukrų, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti riešutus.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 170°C temp. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Supilti trečdalį šokoladinės masės. Ant jos šaukštu išdėlioti apie pusę indelio "Rududu" kremo. Ant viršaus užpilti kitą trečdalį šokoladinės masės ir ant jos ,šaukštu, išdėlioti likusią "Rududu" dalį ("Rududu" būtinai sudėti visą, nors proceso eigoje gali pasirodyti, kad visos skardinės yra per daug). Ant viršaus uždėti likusią šokoladinės masės dalį ir šaukštu palyginti, kad ji daugmaž uždengtų "Rududu" gabaliukus.
3.
Kepti ne ilgiau kaip 40 min. (perkepęs būna ne toks skanus). Išėmus, leisti atvėsti ir prieš pjaustant palaikyti bent 3 valandas šaldytuve.

Pabandykite! Tikrai nenusivilsite!

Skaniausias visų laikų šokoladinis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 25
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šokoladą su sviestu ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Sudėti cukrų, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti riešutus.

  2. Įkaitinti orkaitę iki 170°C temp. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Supilti trečdalį šokoladinės masės. Ant jos šaukštu išdėlioti apie pusę indelio "Rududu" kremo. Ant viršaus užpilti kitą trečdalį šokoladinės masės ir ant jos ,šaukštu, išdėlioti likusią "Rududu" dalį ("Rududu" būtinai sudėti visą, nors proceso eigoje gali pasirodyti, kad visos skardinės yra per daug). Ant viršaus uždėti likusią šokoladinės masės dalį ir šaukštu palyginti, kad ji daugmaž uždengtų "Rududu" gabaliukus.

  3. Kepti ne ilgiau kaip 40 min. (perkepęs būna ne toks skanus). Išėmus, leisti atvėsti ir prieš pjaustant palaikyti bent 3 valandas šaldytuve.

    Pabandykite! Tikrai nenusivilsite!

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai (13)


  • kepeja 2018-04-22 14:28

    kepiau sita pyraga daugybe kartu, tikrai labai skanus visiems kas ragavo labai patiko. nebutina laikyti saldytuve galima ir i balkona isnesti palaikyti ar tiesiog i lauka, nesivada laikiau ji kad atvestu (saltoj erdvej) ir nevisada dejau rududu, jis vistiek labai skanus:) <3


  • Auguste 2015-11-09 21:18

    Ar butina laikyti saldytuve?


  • niam niam 2015-11-07 17:13

    3 kiausinius


  • Lina 2015-10-24 09:16

    Kiek kiaučinų reikia dėti?


  • KAROLINAAA 2015-06-05 12:54

    Galima deeti paprasta kondenssuota piena? :?


  • Giedre 2015-05-13 23:11

    Labai skanus, tik kita kart gamindama visai nedesiu cukraus :) saldumo ir be jo pilnai uzteks :)


  • Giedre 2015-05-13 23:11

    Labai skanus, tik kita kart gamindama visai nedesiu cukraus :) saldumo ir be jo pilnai uzteks :)


  • silvija 2015-03-08 20:21

    Labai saldu ir skanu


  • .. 2014-11-26 22:22

    Jis yra saldus, bet puikiai tinka su kava. :)


  • irena 2014-11-26 22:21

    Ar tas pyragas nepersaldus?? :)


Daugiau receptų