Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti kubeliais supjaustytą svogūną. Kai jis šiek tiek suminkštės, suberti nuluptą smulkintą obuolį ir kepti kol jis suminkštės. Kepant pagardinti citrinos žievele bei šlakeliu sulčių. Baigiant kepti sudėti virtas pupeles, pomidorų padažą, pagardinti prieskoniais. Skanaus !
Mišrainė skani ir šilta ir šalta. Šis patiekalas puikiai tinka Kūčių stalui.

Skanioji pupelių mišrainė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 vienetas | obuolių (didelis) |
2 stiklinės | pupelių (virtos) |
1 vienetas | svogūnų (didelis) |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažo |
šiek tiek | druskos |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skanioji pupelių mišrainė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Obuoliai, didelis, 1 vienetas
- Pupelės, virtos, 2 stiklinės
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti kubeliais supjaustytą svogūną. Kai jis šiek tiek suminkštės, suberti nuluptą smulkintą obuolį ir kepti kol jis suminkštės. Kepant pagardinti citrinos žievele bei šlakeliu sulčių. Baigiant kepti sudėti virtas pupeles, pomidorų padažą, pagardinti prieskoniais. Skanaus !
Mišrainė skani ir šilta ir šalta. Šis patiekalas puikiai tinka Kūčių stalui.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (9)
skanu labai
Skani ši mišrainė, tik aš vietoj pomidorų padažo pridedu graikiškų riešutų
Dartik pagaminau ryt ragausim
o pomidoru padazas kodel netinka kuciu stalui?
įdedam daugiau druskos, pipiriukú ir į stiklainius konservuojam ilgesniam laikui. Labai skanu ☺️
kaip noretusi -cesnako :) :-D
Kuciu stalui kazin ar tinka, nes ieina pomidoru padazas.
as kakza panasaus darau,bet dedu dar sonines rukytos,tai tikrai skaniai gaunas..
Visai nieko,papandziau ir man asmeniskai patiko.