Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skanios voveraitės
AUTORIUS:
Asta
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė voveraičių (šaldytos)
0.75 stiklinės grietinėlės
šiek tiek kiaulės šoninės (šviežia)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
Skanaus!

Skanios voveraitės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Asta

Komentarai (1)


  • renata 2011-12-01 14:10

    gal va tokią vegetą naudojai? tą naują, Naur, kur be maisto priedų?


Daugiau receptų