Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
Skanaus!

Skanios voveraitės
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | ryžių |
1 vienetas | svogūnų |
1 stiklinė | voveraičių (šaldytos) |
0.75 stiklinės | grietinėlės |
šiek tiek | kiaulės šoninės (šviežia) |
šiek tiek | prieskonių (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skanios voveraitės
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ryžiai, 3/5 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Voveraitės, šaldytos, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 3/4 stiklinės
- Kiaulienos šoninė, šviežia
- Prieskoniai, Vegeta
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Prieš pradėdami kepti voveraites, užkaiskite puodą ryžiams ir virkite juos įprastai, kaip nurodyta ant jūsų naudojamų ryžių pakuotės.
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą šoninę, paskui dėkite susmulkintą svogūną, kai jis suminkštėja - voveraites.
Kai visas kepimas eina link pabaigos, užbarstome Vegeta Natur prieskonių, įpilame grietinėlės ir kelias minutes patroškiname.
Paragaujame - jeigu reikia, dar įdedame prieskonių.
Viską dedame į lėkštes ir ragaujame.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
gal va tokią vegetą naudojai? tą naują, Naur, kur be maisto priedų?