Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skanios žirnių lazdelės
AUTORIUS:
Aldona
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų žirnių
0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
šiek tiek vandens (košei išvirti)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Pasūdytame vandenyje užmerkti žirnelius ir laikyti per nakt. Tada žirnius išvirti ir maišytuvu sutrinti košę (jei masė labai sausa ir nesilipdo, galima pridėti vandens) kartu su ciberžole. Mentele paimti žirnių masės ir storu peiliu formuoti taisyklingą formą. Tada tiesiai nuo mentelės pjauti po juostelę ir dėti tiesiai į karštą keptuvę. Kepti, kol apskrus. Galima patiekti su mėgiamu padažu.

Skanios žirnių lazdelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pasūdytame vandenyje užmerkti žirnelius ir laikyti per nakt. Tada žirnius išvirti ir maišytuvu sutrinti košę (jei masė labai sausa ir nesilipdo, galima pridėti vandens) kartu su ciberžole. Mentele paimti žirnių masės ir storu peiliu formuoti taisyklingą formą. Tada tiesiai nuo mentelės pjauti po juostelę ir dėti tiesiai į karštą keptuvę. Kepti, kol apskrus. Galima patiekti su mėgiamu padažu.

Receptą atsiuntė Aldona

Komentarai (1)


  • Oksana 2017-02-19 22:28

    Skanu, bet labai trapus, sunku apversti. butinai reikia ideti kiausini ar pan


Daugiau receptų