Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skrudintos paprikos ir karšto HALLOUMI sūrio užkandis
AUTORIUS:
Laima
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas paprikų (geltona)
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas paprikų (žalia)
šiek tiek petražolių
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
200 gramų sūris (halloumi)
1 valgomasis šaukštas vyno acto (balzaminis arba raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
Skanaus!

Skrudintos paprikos ir karšto HALLOUMI sūrio užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paprikas nuplauname, perpjaunam i keturias dalis, pašaliname sėklas, sudedame i skardą ir kepame 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paprikai apskrudus paliekame ją atvėsti, kad galėtume nulupti nuo jos sudegintą odą, tada supjaustome juostelėmis, dedame į dubenį, pasūdome, pabarstome pipirais, užpilame po 1 šaukštą alyvuogių aliejaus ir pasirinkto vyno acto, viską išmaišome.
Sūrį supjaustome maždaug 0.5cm storio griežinėliais ir apkepame jį keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
Į lėkštę dedame papriką, šalia karštą sūrį ir papuošiame petražolėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai (1)


  • Rolandas 2011-09-11 13:40

    Tai tikras atradimas gurmanams!


Daugiau receptų