Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skrudintų koldūnų užkandis su padažu
AUTORIUS:
Vicky
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
1 česnakų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus (+ 1 šaukštelis)
0.25 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
350 gramų tešlos (koldūnams)
3 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu.
Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus.
Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių.
Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
Išvirtus koldūnus nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus.
Kepame kol koldūnai apskrus.
Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu.
Skanaus.

Skrudintų koldūnų užkandis su padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos faršą sumaišome su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame apvalius blynelius ir įdarome juos paruoštu kiaulienos faršu.
Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus.
Verdame, kol koldūnai iškyla į paviršių.
Tuo metu dubenėlyje sumaišome abu sojos padažus, raudonojo vyno actą, 1 šaukštelį aliejaus, čili pipirus, cukrų, išspaustą česnaką bei tarkuotą imbierą ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
Išvirtus koldūnus nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su 5 šaukštais aliejaus ir sudedame koldūnus.
Kepame kol koldūnai apskrus.
Patiekiame kaip užkandį su pasigamintu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vicky

Komentarai


Daugiau receptų