
Skruzdėlynas
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
450 gramų | miltai | |
6 vienetai | kiaušinių | |
5 valgomieji šaukštai | medaus | |
30 gramų | vanilinio cukraus | |
2 valgomieji šaukštai | degtinės | |
1 sauja | razinų | |
1 sauja | riešutų | |
1 saujelė | aguonų | |
Kepimui: | ||
1 litras | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
4 kiaušinius ir du trynius gerai išplakti su vaniliniu cukrumi.
2.
Supilti degtinę, po truputį berti miltus ir maišyti. Miltų gali prireikti ir truputį mažiau, priklausomai nuo kiaušinių dydžio. Tešlą gerai išminkyti, išdaužyti ir padėti į šaldytuvą valandai.
3.
Išėmus iš šaldytuvo plonai iškočioti. Beveik permatomai.
4.
Supjaustyti lapeliais, ir juos virti įkaitintame aliejuje.
5.
Atvėsinti.
6.
Medų pakaitinti.
7.
Pradėti konstruoti: ant padėklo dėti lapelius, juos aplieti medumi, berti razinų, riešutų, aguonų ir vėl dėti lapelius. Taip visą sulipdyti.
8.
Viršų galima papuošti cukraus pudra.
9.
Gavusi tokią dovanelę, kiekviena mama bus nustebinta ir pamaloninta, skanaus! :)
Skruzdėlynas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai, 450 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Medus, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
- Degtinė, 2 valgomieji šaukštai
- Razinos, 1 sauja
- Riešutai, 1 sauja
- Aguonos, 1 saujelė
- Aliejus, 1 litras
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
4 kiaušinius ir du trynius gerai išplakti su vaniliniu cukrumi.
Supilti degtinę, po truputį berti miltus ir maišyti. Miltų gali prireikti ir truputį mažiau, priklausomai nuo kiaušinių dydžio. Tešlą gerai išminkyti, išdaužyti ir padėti į šaldytuvą valandai.
Išėmus iš šaldytuvo plonai iškočioti. Beveik permatomai.
Supjaustyti lapeliais, ir juos virti įkaitintame aliejuje.
Atvėsinti.
Medų pakaitinti.
Pradėti konstruoti: ant padėklo dėti lapelius, juos aplieti medumi, berti razinų, riešutų, aguonų ir vėl dėti lapelius. Taip visą sulipdyti.
Viršų galima papuošti cukraus pudra.
Gavusi tokią dovanelę, kiekviena mama bus nustebinta ir pamaloninta, skanaus! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai