Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skruzdelytė
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Desertas tikriems smaližiams. Desertas tikriems smaližiams. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė medaus
250 gramų miltai
50 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių trynių
2 valgomieji šaukštai vandens
2 valgomieji šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinių trynius, miltus, sviestą sumaišome ir išminkome tešlą. Tešlą pamušame kočėlu, tuomet lakštuose bus iškilę burbuliukai.
2.
Tešlą iškočiojame labai labai plonai, nes kitaip bus kieti lakštai. Tešlą supjaustome konditeriniu peiliuku įvairiais dydžiais.
3.
Užviriname aliejų ir kepame lakštus.
4.
Verdame sirupą: medų sumaišome su vandeniu ir cukrumi, užviriname. Tuomet paverdame dar 5 minutes.
5.
Konstruojame skurzdėlyną.

Skruzdelytė

Recepto autorius: Desertas tikriems smaližiams. Diana
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinių trynius, miltus, sviestą sumaišome ir išminkome tešlą. Tešlą pamušame kočėlu, tuomet lakštuose bus iškilę burbuliukai.

  2. Tešlą iškočiojame labai labai plonai, nes kitaip bus kieti lakštai. Tešlą supjaustome konditeriniu peiliuku įvairiais dydžiais.

  3. Užviriname aliejų ir kepame lakštus.

  4. Verdame sirupą: medų sumaišome su vandeniu ir cukrumi, užviriname. Tuomet paverdame dar 5 minutes.

  5. Konstruojame skurzdėlyną.

Receptą atsiuntė Diana

Komentarai (1)


  • .. 2016-08-25 13:23

    Vau, tikras desertas


Daugiau receptų