Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Skudo pica“
AUTORIUS:
Agnius
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas paprikų
2 vienetai pomidorų pastos
100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
300 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas majonezo
2 saujos juodųjų alyvuogių
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
3 vienetai pievagrybių
1 stiklinė vandens (30 laipsnių temperatūros)
šiek tiek druskos
10 gramų mielių (sausos)
100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puikaus skonio pica, nesudėtingai pagaminama.
Svarbiausia geras padas, kurį padaryti nėra lengva.
Pirmiausiai į stiklinę šilto vandens supilame sausas mieles ir šiek tiek druskos. Palaukiame 10 minučių kol mielės „aktyvuosis“.
Tuomet į indą su miltais įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus (du valgomieji šaukštai) ir supilame vandenyje ištirpusias mieles.
Tešlą kočiojame ir paliekame šiltoje vietoje kilti (tai užtruks apie valandą).
Tešlai pakilus ją gerai išminkome, kad neliktų oro tarpų.
Tešla turi gautis tampri.
Paruoštą padą dedame ant alyvuogių aliejumi išteptos skardos.
Pado kraštus užlankstome ir patepame alyvuogių aliejumi, kad paskrustų. Tuomet padą padengiame iš pomidorų padažo ir majonezo pasigamintu padažu. Užbarstome prieskonius. Sudedame ingridientus tokia tvarka: kiaulienos kumpis, pomidorų grežinėlei, paprikos juostelės, pievagrybiai, alyvuogės, pabarstome česnaku tuomet dedame alyvuoges perpjautas pusiau ir galiausiai tarkuotą sūrį.
Pašauname į 300 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20min.
Skanaus!

„Skudo pica“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Puikaus skonio pica, nesudėtingai pagaminama.
Svarbiausia geras padas, kurį padaryti nėra lengva.
Pirmiausiai į stiklinę šilto vandens supilame sausas mieles ir šiek tiek druskos. Palaukiame 10 minučių kol mielės „aktyvuosis“.
Tuomet į indą su miltais įpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus (du valgomieji šaukštai) ir supilame vandenyje ištirpusias mieles.
Tešlą kočiojame ir paliekame šiltoje vietoje kilti (tai užtruks apie valandą).
Tešlai pakilus ją gerai išminkome, kad neliktų oro tarpų.
Tešla turi gautis tampri.
Paruoštą padą dedame ant alyvuogių aliejumi išteptos skardos.
Pado kraštus užlankstome ir patepame alyvuogių aliejumi, kad paskrustų. Tuomet padą padengiame iš pomidorų padažo ir majonezo pasigamintu padažu. Užbarstome prieskonius. Sudedame ingridientus tokia tvarka: kiaulienos kumpis, pomidorų grežinėlei, paprikos juostelės, pievagrybiai, alyvuogės, pabarstome česnaku tuomet dedame alyvuoges perpjautas pusiau ir galiausiai tarkuotą sūrį.
Pašauname į 300 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnius

Komentarai (4)


  • mm 2012-06-07 15:09

    Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaip skaniai atrodo!!!!!! MmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKaip Skaniai Atrodo!!!!!Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


  • Justina 2011-12-07 13:14

    megsta mano seimynele kepti picas, o kai visi virtuveje gaminame tai buna nuostabu :super:


  • Agnius 2011-10-31 21:40

    Ačiū, tikrai skani :D Pradėjau valgyti, o tik tada prisiminiau, kad reikia nufotografuoti jau pagamintą :))) Be to pamiršau paminėti, kad nenaudotumėte dešrelių, labai gadiną skoni, aš asmeniškai labai mėgstu kiaulieną arba dar galima naudoti kiaulienos faršą :) Buon appetito !


  • aleziuze 2011-10-31 20:58

    Matyt tikrai skanu, nes fotografas visu pirma atsikando, tik po to padare foto... :-D


Daugiau receptų