Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Skumbrės sūdymas
AUTORIUS:
Aidas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
600 gramų skumbrių
2 valgomieji šaukštai druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautą ir išvalytą skumbrę įdėti į plokščią indą.
Žuvį pasūdyti, suberti po 4 žirnelius pipirų, indą uždengti lėkšte ir ant lėkštės uždėti svorį. Palikti kambario temperatūroje 2 paras. Tada žuvį apversti ir vėl palikti 2 parom.
Po 4 dienų supjaustyti skumbrę gabalais, ant viršaus uždėti svogūnų žiedų, aplieti aliejumi. Laikyti šaldytuve.

Skumbrės sūdymas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplautą ir išvalytą skumbrę įdėti į plokščią indą.
Žuvį pasūdyti, suberti po 4 žirnelius pipirų, indą uždengti lėkšte ir ant lėkštės uždėti svorį. Palikti kambario temperatūroje 2 paras. Tada žuvį apversti ir vėl palikti 2 parom.
Po 4 dienų supjaustyti skumbrę gabalais, ant viršaus uždėti svogūnų žiedų, aplieti aliejumi. Laikyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė Aidas

Komentarai


Daugiau receptų