Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Slėgtainis
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kiaulės karkos
300 gramų kiaulės faršo
2 vienetai česnakų
1 arbatinis šaukštelis pipirai
6 vienetai laurų lapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis džiovintų krapų
1 žiupsnelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulės karką (išimu kaulą) pabarstau prieskoniais, druska, išspaudžiu daug česnako.
Faršą taip pat paskaninu prieskoniais, įpilu truputuką vandens.
Faršą dedu ant karkos viską gražiai dedu ant audinio, apsuku stipriu siūlu ir palieku parai šaltai.
2.
Kitą dieną verdu vandenyje su prieskoniais ir druska apie 2 valandas.
Dar karštą paslėgiu ir po 5 - 8 valandų jau galima skanauti.
Skanus, riebus maistas Užgavėnėms.

Slėgtainis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaulės karką (išimu kaulą) pabarstau prieskoniais, druska, išspaudžiu daug česnako.
    Faršą taip pat paskaninu prieskoniais, įpilu truputuką vandens.
    Faršą dedu ant karkos viską gražiai dedu ant audinio, apsuku stipriu siūlu ir palieku parai šaltai.

  2. Kitą dieną verdu vandenyje su prieskoniais ir druska apie 2 valandas.
    Dar karštą paslėgiu ir po 5 - 8 valandų jau galima skanauti.
    Skanus, riebus maistas Užgavėnėms.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų