Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Slovakiškas šašlykas
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
15 gramų paprikų (malta)
200 gramų svogūnų
750 gramų jautienos (filė)
50 gramų saulėgrąžų aliejaus
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.

Slovakiškas šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų