Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių
šiek tiek bananų
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek mėlinių (arba šilauogės)
250 gramų grietinėlės (riebi)
250 gramų maskarponės sūrio
šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą kremą, smulkintus arba trintus bananus, vėl kremą, mėlynes, kremą, avietes, kremą. Baikite puošti uogomis. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą kremą, smulkintus arba trintus bananus, vėl kremą, mėlynes, kremą, avietes, kremą. Baikite puošti uogomis. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...