
Sluoksniuoti naminiai dešrainiai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kiaušinių |
šiek tiek | dešrelių (pieniškos) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | tešlos (sluoksniuota, šaldyta MANTINGO) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlos lakštus perpjauti pusiau ir gerai iškočioti. Dešreles taip pat supjaustyti per puse ir įvynioti kiekvieną dešrelę į tešlos lakštą. Kiaušinį suplakti ir juo aptrinti į tešlą suvyniotas dešreles. Jas pašauti į iš anksto iki 220 C įkaitintą orkaitę. Kepti 20 -30 min. kol gražiai apskrus. Per pirmas 15 min. orkaitės neatidarineti. Skanaus!
Sluoksniuoti naminiai dešrainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai
- Dešrelės, pieniškos
- Aliejus
- Tešla, sluoksniuota, šaldyta MANTINGO
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Tešlos lakštus perpjauti pusiau ir gerai iškočioti. Dešreles taip pat supjaustyti per puse ir įvynioti kiekvieną dešrelę į tešlos lakštą. Kiaušinį suplakti ir juo aptrinti į tešlą suvyniotas dešreles. Jas pašauti į iš anksto iki 220 C įkaitintą orkaitę. Kepti 20 -30 min. kol gražiai apskrus. Per pirmas 15 min. orkaitės neatidarineti. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
:super:...reikes ismeginti