Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos bemielės tešlos bandeles su obuoliais ir cinamonu
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis tešlos (sluoksniuota bemiel4)
4 vienetai obuolių
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Tešlą atšildome, apibarstome cukrumi, sudedam obuolius (supjaustytus griežinėliais), apibarstome cinamonu. Suformuojame pyragėli, apibarstome pati pyragėli cukrumi bei cinamonu. Kepame 25 - 20 min. 200°C temperatūroje.

Skanaus

Sluoksniuotos bemielės tešlos bandeles su obuoliais ir cinamonu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlą atšildome, apibarstome cukrumi, sudedam obuolius (supjaustytus griežinėliais), apibarstome cinamonu. Suformuojame pyragėli, apibarstome pati pyragėli cukrumi bei cinamonu. Kepame 25 - 20 min. 200°C temperatūroje.

Skanaus

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai (2)


  • tiesa 2015-05-16 14:24

    Tikrai. Nepatingekit daugiau informacijos surasyti.


  • hmm 2015-03-06 14:57

    O kaip tešlą pasidaryti? Parduotuvėj nusipirkti? Taip bent išradingumas receptų ( labai daug tokių čia).


Daugiau receptų