Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 pakeliai tešlos (sluoksniuota mielinė)
šiek tiek pievagrybių ((4 įdaras))
Įdarui:
šiek tiek dešros (šlapia (1 įdaras))
šiek tiek svogūnų ((4 įdaras))
šiek tiek varškės (sumaišyta su cukrumi ir kiaušiniu (5 įdaras))
šiek tiek uogienės ((3 įdaras))
šiek tiek ryžių (išvirti ir sumaišyti su virtais kiaušiniais (2 įdaras))
šiek tiek lydyto sūrio ((rūkytas) (1 įdaras))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atšildyite tešlą.
2.
Įdarui:

Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite.
Pievagrybius arba kitokius grybus pakepinkite su svogūnais.
Varškę sumaišykite su žaliu kiaušiniu bei cukrumi.
Uogienė (kokią tik turite).
Virtus ryžius sumaišykite su virtais kiaušiniais bei prieskoniais.
3.
Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 ° temp. apie 30 - 40 min., prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu.

Skanaus.

Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Atšildyite tešlą.

  2. Įdarui:

    Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite.
    Pievagrybius arba kitokius grybus pakepinkite su svogūnais.
    Varškę sumaišykite su žaliu kiaušiniu bei cukrumi.
    Uogienė (kokią tik turite).
    Virtus ryžius sumaišykite su virtais kiaušiniais bei prieskoniais.

  3. Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220 ° temp. apie 30 - 40 min., prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų