Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Sluoksniuotos pusnys"
AUTORIUS:
Agnė
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
šiek tiek cukraus
500 gramų varškės (kreminė)
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!

"Sluoksniuotos pusnys"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (2)


  • deimante 2013-01-27 19:12

    su cukrumi labai saldu,o taip tai nieko :-|


  • deimante 2013-01-27 18:55

    sis receptas tikrai labai skanus! :super2:


Daugiau receptų