Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos bandelės su kopūstais ir grybais
AUTORIUS:
Jelena
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
0.25 vieneto kopūstų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
1 sauja grybų (džiovinti)
5 vienetai sluoksniuotos tešlos (lapai)
šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Supjaustome kopūstą, sudedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpilta aliejaus, ir trumpai apkepame. Tada įpilame apie 0,5 litro vandens, sudedame SANTA MARIA prieskonius, druską ir troškiname apie 50 min.
Džiovintus grybus sudedame į puodą ir verdame apie 40 - 60 min. Išvirusius išplauname ir supjaustome mažais gabaliukais.
Pašaliname vandens likučius, iš kopūstų, jei lieka. Sudedame grybus, viską išmaišome.
Sluoksniuotos tešlos gabaliukus dedame ant stalo ir supjaustome pailgai. Dedame į vidurį paruoštus kopūstus. Uždedame ant viršaus dar vieną sluoksnį tešlos. Bandeles aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame orkaitėje (180 laip. temp.) apie 20-25 min.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su kopūstais ir grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustome kopūstą, sudedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpilta aliejaus, ir trumpai apkepame. Tada įpilame apie 0,5 litro vandens, sudedame SANTA MARIA prieskonius, druską ir troškiname apie 50 min.
Džiovintus grybus sudedame į puodą ir verdame apie 40 - 60 min. Išvirusius išplauname ir supjaustome mažais gabaliukais.
Pašaliname vandens likučius, iš kopūstų, jei lieka. Sudedame grybus, viską išmaišome.
Sluoksniuotos tešlos gabaliukus dedame ant stalo ir supjaustome pailgai. Dedame į vidurį paruoštus kopūstus. Uždedame ant viršaus dar vieną sluoksnį tešlos. Bandeles aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame orkaitėje (180 laip. temp.) apie 20-25 min.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai


Daugiau receptų