Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos desertas "Valentinas liepą"
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 lapai tešlos (sluoksniuota (pakelis, 4 lapeliai) )
125 gramai sūris (maskarponės)
200 gramų braškių
šiek tiek cukraus
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atšildyti. Pakočioti šiek tiek ir išspausti širdelių formeles. Suskaičuoti, kiek gausis ir padalinti per pusę į dvi krūveles. – pilnas širdeles iš karto išdėliot į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, o kitose širdelėse išspausti dar po mažesnę širdelę. Visas jas irgi sudėti į skardą. Ją pašauti į iki 200°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min., kol ims rusti.
2.
Tuo metu susitrinti šalute arba blenderyje sutrinti braškes. Sumaišyti su maskarpone. Jeigu truks saldumo, įberti cukraus. Dar gerai išmaišyti.
3.
Kai iškeps širdelės, leisti joms atvėsti. Tada pilnas širdeles aptepti braškių ir maskarponės kremu ir uždėti kiaurąsias. Į viduriuką sudėti braškes. Apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus.

Sluoksniuotos tešlos desertas "Valentinas liepą"

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti. Pakočioti šiek tiek ir išspausti širdelių formeles. Suskaičuoti, kiek gausis ir padalinti per pusę į dvi krūveles. – pilnas širdeles iš karto išdėliot į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, o kitose širdelėse išspausti dar po mažesnę širdelę. Visas jas irgi sudėti į skardą. Ją pašauti į iki 200°C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min., kol ims rusti.

  2. Tuo metu susitrinti šalute arba blenderyje sutrinti braškes. Sumaišyti su maskarpone. Jeigu truks saldumo, įberti cukraus. Dar gerai išmaišyti.

  3. Kai iškeps širdelės, leisti joms atvėsti. Tada pilnas širdeles aptepti braškių ir maskarponės kremu ir uždėti kiaurąsias. Į viduriuką sudėti braškes. Apibarstyti cukraus pudra.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų