Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos ir vištienos vyniotinis
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
1 sauja bazilikų (smulkintas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
320 gramų vištiena (krūtinėlė)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
250 gramų sūris (Ricotta)
350 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
Skanaus!

Sluoksniuotos tešlos ir vištienos vyniotinis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų