Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
Skanaus!

Sluoksniuotos tešlos ir vištienos vyniotinis
INGREDIENTAI:
1 sauja | bazilikų (smulkintas) |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
320 gramų | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | kiaušinių |
šiek tiek | druskos |
250 gramų | sūris (Ricotta) |
350 gramų | sluoksniuotos tešlos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotos tešlos ir vištienos vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas, 1 sauja
- Juodieji pipirai, malti
- Vištiena, krūtinėlė, 320 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Sūris, Ricotta, 250 gramų
- Sluoksniuota tešla, 350 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite į stačiakampį blyną sluoksniuotą tešlą.
Supjaustykite vištienos krūtinėlę kubeliais ir sumalkite.
Sumaišykite maltą mėsą su susmulkintu sūriu, baziliku, paskaninkite druska bei pipirais.
Mėsos masę sudėkite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Kepkite apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškeptą palikite šiek tiek pravėsti ir patiekite supjaustę riekelėmis.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai