Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos palmjerai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 mililitrų sluoksniuotos tešlos
100 gramų cukraus
šiek tiek cinamono
šiek tiek graikinių riešutų
šiek tiek kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Tešlos lakštus atšildyti kambario temperatūroje. Pusę cukraus sumaišyti su cinamonu. Truputį cukraus pabarstyti ant stalo, ant jo padėti tešlos lakštą, pabarstyti cukraus ir cinamono mišiniu ir truputį pakočioti. Užberkite smulkintų riešutų. Mintyse nusibrėžti įsivaizduojamą vidurio liniją ir iki jos, iš vienos pusės, susukti tešlą, po to iš kitos. Supjaustyti apie 0,5 – 1 cm. storio juostelėmis ir sudėti į skardą padengtą kepimo popieriumi. Aptepti kiaušinio plakiniu ir dar pabarstyti cukrumi. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min, kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Sluoksniuotos tešlos palmjerai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlos lakštus atšildyti kambario temperatūroje. Pusę cukraus sumaišyti su cinamonu. Truputį cukraus pabarstyti ant stalo, ant jo padėti tešlos lakštą, pabarstyti cukraus ir cinamono mišiniu ir truputį pakočioti. Užberkite smulkintų riešutų. Mintyse nusibrėžti įsivaizduojamą vidurio liniją ir iki jos, iš vienos pusės, susukti tešlą, po to iš kitos. Supjaustyti apie 0,5 – 1 cm. storio juostelėmis ir sudėti į skardą padengtą kepimo popieriumi. Aptepti kiaušinio plakiniu ir dar pabarstyti cukrumi. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 min, kol gražiai paruduos.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų