Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos pica
AUTORIUS:
Milda
INGREDIENTAI:
100 gramų alyvuogių
1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
šiek tiek čiobrelių ((mažiau nei rozmarino))
šiek tiek paprikų
300 pomidorų pastos
0.5 arbatinio šaukštelio rozmarino
10 gramų kvietinių miltų
šiek tiek pomidorų padažo
200 gramų sūris (kietasis)
1 vienetas sluoksniuotos tešlos (mielinė, lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielinę tešlą atšildyti ir aptepti sluoksniu pomidorų padažo.

Tada sudėti supjaustytas paprikas ir alyvuoges, pjaustytus griežinėliais pomidorus ir pabarstyti prieskonių. Ant viršaus sudėti tarkuotą kietąjį sūrį.

Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros ir kepti picą 15 minučių.

Sluoksniuotos tešlos pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mielinę tešlą atšildyti ir aptepti sluoksniu pomidorų padažo.

Tada sudėti supjaustytas paprikas ir alyvuoges, pjaustytus griežinėliais pomidorus ir pabarstyti prieskonių. Ant viršaus sudėti tarkuotą kietąjį sūrį.

Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros ir kepti picą 15 minučių.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų