Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos pyragas su špinatais
AUTORIUS:
Milda
INGREDIENTAI:
2 vienetai česnakų (skiltelės)
1 vienetas svogūnų (raudoni)
200 gramų špinatų
250 gramų pievagrybių
šiek tiek prieskonių
150 gramų sūris
500 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
Viską troškiname apie 15-20 min.
Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
Skanaus.

Sluoksniuotos tešlos pyragas su špinatais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
Viską troškiname apie 15-20 min.
Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų