Žuvies filė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
Susmulkinami nulupti svogūnai.
Bulvės nuskutamos ir susmulkinamos.
Tešla iškočiojama ant sviestinio popieriaus lapo.
Tešlos blyno viduryje sudedama žuvis, svogūnai bei bulvės, apibarstoma druska bei pipirais ir tešla gražiai sulankstoma, kaip parodyta nuotraukoje.
Pyragas perkeliamas ant kepimo skardos ir kepama apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Sluoksniuotos tešlos pyragas su žuvies įdaru
INGREDIENTAI:
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
150 gramų | svogūnų |
šiek tiek | druskos |
200 gramų | žuvies (filė) |
500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su žuvies įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 400 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 150 gramų
- Druska
- Žuvis, filė, 200 gramų
- Sluoksniuota tešla, 500 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
Susmulkinami nulupti svogūnai.
Bulvės nuskutamos ir susmulkinamos.
Tešla iškočiojama ant sviestinio popieriaus lapo.
Tešlos blyno viduryje sudedama žuvis, svogūnai bei bulvės, apibarstoma druska bei pipirais ir tešla gražiai sulankstoma, kaip parodyta nuotraukoje.
Pyragas perkeliamas ant kepimo skardos ir kepama apie 40-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Tikrai skanus patiekalas