Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais
AUTORIUS:
Ieva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kmynų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje su aliejumi kelias minutes pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką.
Tuomet į keptuvę sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius, vėl pakepti kelias minutes ir viską atvėsinti.
Sluoksniuotos tešlos lapelį (iš viso turi būti 6 lapeliai) pjauti per pusę, pratampyti, dėti šaukštą įdaro ir užlenkti.
Į vidų galima dėti ir sūrio.
Viršų patepti plaktu kiaušiniu ir apibarstyti kmynais.
Kepti 30 min 200 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi 12 pyragėlių.
Lengva, greita ir skanu!

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Keptuvėje su aliejumi kelias minutes pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką.
Tuomet į keptuvę sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius, vėl pakepti kelias minutes ir viską atvėsinti.
Sluoksniuotos tešlos lapelį (iš viso turi būti 6 lapeliai) pjauti per pusę, pratampyti, dėti šaukštą įdaro ir užlenkti.
Į vidų galima dėti ir sūrio.
Viršų patepti plaktu kiaušiniu ir apibarstyti kmynais.
Kepti 30 min 200 laipsnių temperatūroje.
Gaunasi 12 pyragėlių.
Lengva, greita ir skanu!

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai


Daugiau receptų