
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aguonomis
Porcijų skaičius:
36
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 36
6 lapai | sluoksniuotos tešlos |
15 valgomųjų šaukštų | aguonų |
3 valgomieji šaukštai | medaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Aguonas sumalame ir sumaišome su medumi. Jei medus kietas - ištirpdykite mikrobangėje.
2.
Tešlos lakštą truputį pakočiojame, kad sausainukai būtų didesni. Supjaustome jį į 6 kvadratėlius (apie 7 - 8 cm).
3.
Ant kvadratėlio vidurio dedame šaukštelį aguonų.
4.
Šonus istrižai įpjauname, atlenkiame ir sulipdome priešingus kiekvienos kraštinės kampus.
5.
Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
6.
Atvėsusius pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 36
- Sluoksniuota tešla, 6 lapai
- Aguonos, 15 valgomųjų šaukštų
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Aguonas sumalame ir sumaišome su medumi. Jei medus kietas - ištirpdykite mikrobangėje.
Tešlos lakštą truputį pakočiojame, kad sausainukai būtų didesni. Supjaustome jį į 6 kvadratėlius (apie 7 - 8 cm).
Ant kvadratėlio vidurio dedame šaukštelį aguonų.
Šonus istrižai įpjauname, atlenkiame ir sulipdome priešingus kiekvienos kraštinės kampus.
Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Atvėsusius pabarstome cukraus pudra. Skanaus :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai