Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sluoksniuotos tešlos suktinukai
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Puikus ir greitai pagaminamas užkandis šventiniam ar tiesiog kasdieniam stalui. Išeina kaip karšti maži sumuštinukai, tačiau labai tinka valgyti ir atšalusius! Puikus ir greitai pagaminamas užkandis šventiniam ar tiesiog kasdieniam stalui. Išeina kaip karšti maži sumuštinukai, tačiau labai tinka valgyti ir atšalusius! Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 lapai sluoksniuotos tešlos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas marinuotų agurkų
80 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
40 gramų sūris
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išimti paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočioti.
2.
Užtepti pomidorų padažo ir šaukštu tolygiai paskirstyti per visą tešlos lakštą, kraštus palikti sausus, kad tešla gerai suliptų, kai norėsite susukti.
3.
Šoninę, svogūną ir agurką supjaustyti labai smulkiais šiaudeliais, o fermentinį sūrį sutarkuoti. Viską sudėti ant tešlos. Suvynioti tešlą į ritinėlį ir sulipinti kraštus, kad laikytųsi. Supjaustyti maždaug 1 cm storio gabalėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
4.
Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti apie 15 - 20 minučių. Skanaus!

Sluoksniuotos tešlos suktinukai

Recepto autorius: Puikus ir greitai pagaminamas užkandis šventiniam ar tiesiog kasdieniam stalui. Išeina kaip karšti maži sumuštinukai, tačiau labai tinka valgyti ir atšalusius! Aliona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išimti paruoštą šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą iš šaldiklio ir pusvalandį palaikyti kambario temperatūroje, kad ji atšiltų. Truputį pakočioti.

  2. Užtepti pomidorų padažo ir šaukštu tolygiai paskirstyti per visą tešlos lakštą, kraštus palikti sausus, kad tešla gerai suliptų, kai norėsite susukti.

  3. Šoninę, svogūną ir agurką supjaustyti labai smulkiais šiaudeliais, o fermentinį sūrį sutarkuoti. Viską sudėti ant tešlos. Suvynioti tešlą į ritinėlį ir sulipinti kraštus, kad laikytųsi. Supjaustyti maždaug 1 cm storio gabalėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

  4. Įkaitinti orkaitę iki 180°C ir kepti apie 15 - 20 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai (2)


  • Margarita 2016-11-07 09:19

    užkandis greitai išnykstantis nuo stalo :))))


  • Daiva 2016-11-07 07:59

    Šie suktinukai lengvai pagaminami ir tikrai skanūs. Teko paragauti :)


Daugiau receptų