Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Slyvų kompotas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
750 gramų cukraus
3 kilogramai slyvų
1.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prinokusios kietos slyvos nuplaunamos, perplaunamos pusiau ir, išėmus kaulelius, sudedamos į stiklainius. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, atšaldomas ir, užpylus ant slyvų, pridengus metaliniais dangteliais, 1 L stiklainiai 85° C temperatūroje kaitinami 20 min. kaitinamo vandens puode. Po to indai hermetiškai uždaromi.

Slyvų kompotas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prinokusios kietos slyvos nuplaunamos, perplaunamos pusiau ir, išėmus kaulelius, sudedamos į stiklainius. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, atšaldomas ir, užpylus ant slyvų, pridengus metaliniais dangteliais, 1 L stiklainiai 85° C temperatūroje kaitinami 20 min. kaitinamo vandens puode. Po to indai hermetiškai uždaromi.

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2011-08-20 17:25

    :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-) :-) :-) :-) :-)


  • nijolė 2010-09-01 21:49

    dėl ko reikia atšaldyti ,kad slyvos kietos butų? :mmm:


  • Gaspadinė.lt 2008-08-19 17:36

    Pasitaisėme. Ačiū, Lina, už pastabą.


Daugiau receptų